Контакти | Въпроси и отговори | Общи условия | Конфиденциалност

Тарифи и условия

SMS разплащанията са най-лесният и достъпен начин за плащане на малки суми онлайн. Всеки потенциален клиент притежава мобилен телефон, а изпращането на SMS е лесно и добре познато на всички.


Няма как да скрием това - мобилните оператори вземат голяма част от всяко SMS плащане (40%-50% в зависимост от държавата и тарифата на SMS-а). Но SMS плащанията са лесни, бързи и сигурни за потребителите и ще можете да приемате онлайн плащания от клиенти, които нямат кредитна/дебитна карта или се притесняват да използват своята банкова карта онлайн. Какво показват цифрите:

С други думи: чрез SMS плащанията много повече потребители ще направят реално плащане (60% от всички желаещи) и крайният резултат за вас ще е по-голяма печалба, въпреки високите комисионни на мобилните оператори.


SMS микроразплащанията са най-подходящи за заплащане на достъп до сайтове, закупуване на виртуални предмети и виртуална валута за онлайн игри. Mobio.bg предлага SMS плащания за България, Украйна, Македония, Босна и Херцеговина, Гърция, Турция, Румъния, Белгия, Австрия, Германия, Франция, Люксембург, Испания, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Литва, Латвия, Естония, Швейцария. Няма инсталационни или месечни такси за поддръжка.