Контакти | Въпроси и отговори | Общи условия | Конфиденциалност

Информация за Mobio

Mobio е технологична компания, която предлага решения за обработване на плащания чрез Интернет и мобилни телефони, както и разнообразни мобилни услуги. Вдъхновени от възможностите, които предлагат Интернет и мобилните технологии през 2005г. започнахме работа по предлаганите от нас услуги. Август 2006г. стартирахме услугата за SMS услуги с добавена стойност, достъпни чрез микроразплащания чрез SMS.

При разработката на нашите услуги сме водени от изискванията на клиентите и се стремим да предложим не просто услуги, а решения. Смятаме, че най-ценният актив на компанията са нашите доволни клиенти и във всяко наше начинание се стремим да отговорим на високите очаквания на настоящи и бъдещи партньори. Обичаме клиентите да споделят с нас както нашите недостатъци, така и техните идеи за подобряване на услугите.

Развитието на нашите услуги никога не спира. Всяка добавена нова възможност или подобрение в някоя от нашите услуги ни вдъхновява за бъдещето развитие и ни показва възможностите за разработката на нови услуги.

Последно от блога